O nama

Tradicija

Škola MA-LU ima dugu tradiciju. Obrazovanjem za samostalnog računovođu bavimo se od 1995. godine pod nazivom „MA-LU d.o.o. za srednjoškolsko obrazovanje“, a od 2002. godine zbog zakonskih je propisa škola počela djelovati pod nazivom „Škola za obrazovanje odraslih MA-LU.“

 

Veliki broj zadovoljnih polaznika

Našu školu za obrazovanje odraslih do sada je polazilo preko 4000 polaznika raznih stručnih sprema, fakulteta i zanimanja. Mnogi od njih i danas su ostali u kontaktu s nama kako bi dodatno unaprijedili svoje znanje. škola je posebna po izvrsno strukturiranim predavanjima u interaktivnoj nastavi, praktičnom radnom materijalu , konzultacijama, odličnom priručniku i ostalim nastavnim materijalima, te vodećim knjigovodstvenim programom Domino IS, koji se pri tome koristi. Prema učeniku po potrebi imamo i individualan pristup.

 

Stjecanje radnog iskustva

Po položenom ispitu nudimo mogućnost polaznicima da u MA-LU d.o.o. praktičnom vježbom na svim mogućim knjigovodstvenim dokumentima steknu radno iskustvo koje bi im osiguralo apsolutnu sigurnost za posao u računovodstvu. Naš primarni cilj je omogućiti i početniku na tom području siguran i kompetentan nastup na tržištu. Rad škole je rezultat timskog rada ekonomista, revizora, psihologa, informatičara i raznih drugih stručnih suradnika. Svakom polazniku posvećujemo vrijeme i nastojimo da svaki od polaznika bude uistinu zadovoljan.