Samostalni računovođa – Obrazovanje u učionici

Prednosti učenja u učionici

  • Učenje u grupi
  • Komunikacija sa drugim polaznicima
  • Interakcija s profesorom
  • Upoznavanje i stvaranje novih kontakata

Redovna nastava se održava u prostorijama škole i to prema slijedećem rasporedu

1. dio osposobljavanja

Kroz to vrijeme uči se popunjavanje naloga za plaćanje, mjenice i zadužnice, popunjavanje putnog naloga, knjiženje ulaznih računa domaćih i stranih dobavljača, knjiženje izvoda s žiro računa,vođenje i knjiženje blagajne, izradu isplatne liste, knjiženje veleprodaje, maloprodaje, proizvodnje i ugostiteljstava, uči se kako obračunati i prijaviti PDV, kako knjižiti tečajne razlike, kako iskazati financijski rezultat i kako ga proknjižiti i niz drugih sadržaja s ciljem da se zna voditi računovodstvo u uslužnim, trgovačkim, proizvodnim, ugostiteljskim i ostalim djelatnostima.

Trajanje: Prva dva tjedna u večernjim satima

2. dio osposobljavanja

Koristi se aplikacija na Internetu sa prikazanim dokumentima za knjiženje, koju dobijete nakon što pošaljete informaciju o vašoj Gmail adresi. Nastavnik ima uvid u svakom trenutku u aplikaciju, a kontakt sa nastavnikom možete ostvariti telefonom ili emailom u vremenu od 9-19 sati.

Trajanje: Dva tjedna

3.  dio osposobljavanja

Pratite nastavu koja pojašnjava rad na knjigovodstvenom programu. Prati se unos knjigovodstvene dokumentacije jedne tvrtke, izrada završnog računa i popunjavanje obrazaca veznih za završni račun koji se predaju u Porezni ured i FINU.

Trajanje: Peti i šesti tjedan a obavlja se u večernjim satima

4. dio osposobljavanja

Putem knjigovodstvenog programa Domino IS, koji se instalira na Vaše računalo se unosi knjigovodstvena dokumentacija jedne tvrtke, izrađuje završni račun i popunjava obrasce vezane za završni račun koji se predaju u Porezni ured i FINU.

Trajanje: Sedmi i osmi tjedan

Cjenik obrazovanja

Plaćanje po predračunu: 465 EUR (3503,54 HRK)

Plaćanje kreditnom karticom jednokratno ili na rate (6 – 24 rate): 531 EUR (4.000,82 HRK)