Softver

Kome je namijenjen

Kompjuterski računovodstveni sustav namijenjen malim, srednjim i velikim tvrtkama, kao i obrtnicima, udrugama i neprofitnim organizacijama

DOMINO GRUPA d.o.o.

Software DOMINO IS razvila je tvrtka DOMINO GRUPA d.o.o. iz Zagreba sa kojom surađujemo dugi niz godina. Tvrtka se nalazi na adresi Kostelska 10 u Zagrebu.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezanih uz softver na kojem ste prošli obuku ili pak želite više informacija o samom softveru kontaktirajte nas ili tvrtku DOMINO GRUPA d.o.o.

Vrhunski proizvod

DOMINO – IS je proizvod svjetske kvalitete u čije razvijanje su utrošene godine rada i veliki broj stručnjaka iz područja informatike i računovodstva.

Ako osjećate da je došlo vrijeme za promjene  koje zahtjevaju kvalitetnije praćenje poslovanja vaše tvrtke, nudimo Vam proizvod za koji smo sigurni da će ispuniti sva vaša očekivanja.

Svi naši polaznici obavljaju praksu i izvode nastavu na DOMINO IS softveru.

Karakteristike programa

 • programi su izrađeni za Windows operativni sustav i rade na svim novijim verzijama Windows-a (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1)
 • na programima možete raditi u uredu, prodajnom centru ili na daljinu (npr. od kuće, s puta), ali svi podaci su na jednom mjestu
 • ako imate više prodajnih mjesta, omogućava Vam da svi unešeni podaci o
  robi, bilo u maloprodaji ili veleprodaji, u prodajnim mjestima u Vašem
  gradu ili iz drugih gradova, završe u centralnom mjestu u vašem
  računovodstvu ili iz računovodstva k vama
 • sve izvještaje i obrasce možete slati direktno putem e-maila ili prebaciti u neki od standardnih tipova dokumenata (PDF, Excel, HTML)
 • PDV obrazac, ID obrazac i JOPPD obrazac, izvještaje o završnom računu ili
  statističke izvještaje šaljete u porezni ured ili Finu putem Interneta
 • program automatski dohvaća tečajnu listu, tako da vaša tvrtka može raspolagati s izvještajima, o svemu što želite u kunama ili drugoj odabranoj valuti
 • programi Vam daju izvještaje o zaradama, po vrstama robe i prodanoj količini po vrstama robe, upozoravaju vas o vašem potraživanju od kupaca prilikom fakturiranja te mogućem prekoračenju limita potraživanja od kupca
 • omogućavaju vam veliku brzinu rada
 • daju vam grafički prikaz o uspješnosti poslovanja
 • programi su izradili dobri poznavatelji poslovanja tvrtki
  u svim djelatnostima, koji odlično vladaju materijom računovodstva i
  koji Vas nakon obavljenog razgovora mogu izvrsno savjetovati koji vam
  program treba

Za svakog učenika osigurano je računalo s knjigovodstvenim programom.Polaznik se upoznaje s knjigovodstvenim programom, nakon toga se unose potrebni matični podaci o partnerima, djelatnicima, artiklima, vrstama dokumenata a iza toga slijedi knjiženje raznih računovodstvenih dokumenata, iskazivanje PDV-a, obračun plaće, izrada financijskog rezultata. Ovaj dio nastave pomaže lakšem snalaženju u rješavanju 4. dijela učenja – PRAKSE.